Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook παρουσιάζει ένα νέο multiplayer Pac-Man game

*
Το Pac-Man Community είναι ένα νέο multiplayer game που διατίθεται αποκλειστικά από το Facebook. Το παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα co-op play με έως τρεις επιπλέον ανθρώπους. Οι παίκτες συνεργάζονται για να επιβιώσουν από τα κλασικά φαντάσματα του franchise καθώς ανταγωνίζεται ο ένας τον άλλο για το υψηλότερο σκορ. Είναι δυνατή η δημιουργία private rooms ενώ οι streamers του Facebook Gaming μπορούν να καλέσουν θεατές με το χαρακτηριστικό Play with Streamer.



Το παιχνίδι επιτρέπει τη δημιουργία νέων πιστών επιχειρώντας να δώσει δημιουργική ελευθερία όπως το Mario Maker. Επιπλέον διαθέτει ένα Watch mode (λειτουργία που το Facebook κυκλοφορεί σε μορφή beta) που μετατρέπει τους 2D λαβύρινθους του παιχνιδιού σε 3D. Είναι διαθέσιμο δωρεάν για desktop, αλλά και μέσω των φορητών εκδόσεων του Facebook app.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*