Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Fairy Tail έρχεται από την Koei Tecmo και την Gust Studios σε κονσόλες και PC (gameplay video)

*
Στην EGX 2019, Koei Tecmo και Gust Studios παρουσίασαν το επερχόμενο JRPG τους, το Fairy Tail. Το παιχνίδι βασίζεται στη σειρά Manga και anime του Hiro Mashima και ακολουθεί τα γεγονότα της ιστορίας “The Grand Magic Games”, επιτρέποντας στους λάτρεις της σειράς να αναβιώσουν την εμπειρία της ιστορίας αυτής και επιπλέον να απολαύσουν νέες πτυχές της, γραμμένες αποκλειστικά για το νέο παιχνίδι. Το Fairy Tail υπόσχεται ότι θα περιλαμβάνει έντονες μαγικές μάχες, με μια μεγάλη ποικιλία από ξόρκια διαθέσιμα για τους χαρακτήρες μας.

Γνώριμες κινήσεις από τη σειρά επανέρχονται και στο παιχνίδι με χαρακτήρες όπως η Natsu να μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορα από αυτά για να εξοντώσει τους εχθρούς της. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 για PC, PlayStation 4 και Nintendo Switch.


Δείτε το gameplay video που ακολουθεί:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Δημήτρης
    • Ένα από τα αγαπημένα μου anime.Δεν περίμενα όμως τέτοιου είδους παιχνίδι για τις κονσόλες,δεν μου αρέσει καθόλου. Ευελπιστώ να φτιάξουν κάποια στιγμή ένα παιχνίδι σε στυλ naruto storm.

*