Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Fortnite έσπασε ρεκόρ προβολών με την μαύρη τρύπα

*
Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε το Fortnite να κλείνει το πρώτο του κεφάλαιο και την 10η σεζόν του με ένα πρωτότυπο -αν μη τι άλλο τρόπο- καταστρέφοντας με μια τεράστια μαύρη τρύπα όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα κλείνοντας την λειτουργία των servers του για δυο μέρες με στόχο την προετοιμασία των νέων του στοιχείων. Η Epic Games αναφέρει στο Verge, πως το συμβάν της μαύρης τρύπας έχει επίσημα την ονομασία “The End” και κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ προβολών σε Twitter και Twitch. Μάλιστα και το YouTube αναφέρει πως αποτελεί το gaming event με τις περισσότερες προβολές που έχει γίνει μέχρι και σήμερα.



Συγκεκριμένα στο Twitch περισσότεροι από 1.7 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν είτε το επίσημο stream του Fortnite είτε streams άλλων γνωστών δημιουργών. Αυτό το νούμερο αποτελεί ρεκόρ για την κατηγορία του παιχνιδιού, λέει η Epic. Στο Twitter επίσης έκανε ρεκόρ προβολών με 42.8 εκατομμύρια ανθρώπους να βλέπουν το τέλος μιας εποχής. Για την ώρα δεν έχουμε νούμερα παικτών που είχαν συνδεθεί ζωντανά μέσα στο παιχνίδι για να δουν το event.



Το δεύτερο κεφάλαιο του Fortnite έχει ήδη ξεκινήσει και ήρθε με ανανεωμένο χάρτη και αρκετές προσθήκες στο gameplay του παιχνιδιού. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*