Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Google Stadia αποκτά (επιτέλους) Search Bar για τα games

*
Το Google Stadia αναβαθμίζεται και μετά από σχεδόν 520 μέρες λειτουργίας, αποκτά Search Bar για τους παίκτες. Η Google ανακοίνωσε πως πλέον το Google Stadia έχει ειδική μπάρα αναζήτησης μέσα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, προσφέροντας έτσι στους παίκτες την επιλογή να αναζητήσουν σωστά οτιδήποτε επιθυμούν ανάμεσα στα 172 διαθέσιμα games της υπηρεσίας. Η προσθήκη αυτή θα γίνει διαθέσιμη εντός της εβδομάδας σε όλους τους παίκτες, ενώ η πλατφόρμα θα έχει και ένα νέο σύστημα για την καταγραφή της βιβλιοθήκης των τίτλων, αλλά και την καλύτερη εμφάνιση των δωρεάν και Stadia Pro games. Η εταιρεία ανακοίνωσε, τέλος, ένα activity feed που ετοιμάζει να προσφέρει σε όλους τους χρήστες της στο άμεσο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*