Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Google Stadia θα επιτρέπει τις αλλαγές ονόματος χρήστη

*
Μιλώντας στο PCGamesN ο επικεφαλής επικοινωνίας για το Google Stadia, Patrick Seybold είπε πως οι χρήστες της streaming υπηρεσίας της Google θα μπορούν να αλλάξουν το ID τους κατά βούληση. Δεν έγινε αναφορά σε κόστος για την αλλαγή του ID και απ’ ότι φαίνεται τουλάχιστον στο λανσάρισμα της υπηρεσίας δεn θα επιτρέπονται τα διπλά ονόματα, κάτι που αφήνει η Microsoft με το Xbox Live.

Το Google Stadia είναι η πρώτη απόπειρα της Google να εισέλθει στο χώρο των videogames και μάλιστα αποτελεί και την πρώτη δυνατή απόπειρα σε μια πλήρως streaming πλατφόρμα. Η υπηρεσία ανοίγει τις πόρτες τον Νοέμβριο σε επιλεγμένες χώρες με κόστος $9.99 δολλάρια το μήνα για την Premium υπηρεσία που υποστηρίζει 4K ανάλυση και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.


Η υπηρεσία, με το λανσάρισμά της, έρχεται με τίτλους όπως τα Borderlands 3, Destiny 2 και DOOM Eternal και με το Destiny 2 να είναι δωρεάν για τους κατόχους της premium συνδρομής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*