Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Gust Bellows από το Skyward Sword στο Super Smash Bros.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δημιουργού Masahiro Sakurai, το Super Smash Bros. θα περιέχει αρκετά αντικείμενα εμπνευσμένα από τον κόσμο του The Legend of Zelda franchise. Σε σχετικό του post στο Miiverse όπου παρουσιάζεται το Gust Bellows από το Skyward Sword, ο Sakurai έγραψε ότι οι φίλοι του παιχνιδιού θα πρέπει να αναμένουν και άλλα παρόμοια gadgets.



«Το Gust Bellows μπορεί να πετάξει τους αντιπάλους μακριά χρησιμοποιώντας πανίσχυρες βολές αέρα. Αν όμως κάποιος το αφήσει τότε το όπλο εκτοξεύει ανεξέλεγκτα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Πέρα από αυτό θα υπάρχουν και άλλα αντικείμενα από τη σειρά The Legend of Zelda. Σκεφτόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τα πιο ενδιαφέροντα και άμεσα, τα οποία θα τροποποιήσουμε έτσι ώστε να ταιριάζουν στον κόσμο του Super Smash Bros», δήλωσε ο Sakurai. Το Super Smash Bros. αναμένεται να κυκλοφορήσει για Wii U και Nintendo 3DS αργότερα εντός του τρέχοντος έτους.

Επίσημο: Ανακοινώθηκε πότε ξεκινάνε οι προ-παραγγελίες του GTA 6!

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bandai Namco

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Nortec Multimedia

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Super Smash Bros. Wii U
    • 12+ pegi 12+
      • 9.3 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (25)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.smashbros.com/en-uk/ FOLLOWERS 5 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9.5

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*