Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Haunted Hallows event επιστρέφει στο Rocket League

*
Καθώς πλησιάζουμε στο Halloween, το Rocket League φαίνεται έτοιμο να επαναφέρει τον τρόμο μέσα στο μήνα με το Haunted Hallows event. Το event αυτό θα επιτρέψει στους παίκτες να κερδίσουν Candy Corn καθώς παίζουν αγώνες κι ύστερα να χρησιμοποιήσουν in-game currency για να αποκτήσουν limited-time cosmetics.

Το Haunted Hallows θα ξεκινήσει με το επόμενο update του τίτλου στις 14 Οκτωβρίου, το οποίο θα εισάγει και νέα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι, όπως το post-game party-up system. Αυτό θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες που είναι στην ίδια ομάδα να μιλήσουν μετά από ένα παιχνίδι ώστε να κανονίσουν το επόμενο μαζί. Θα υπάρχει επίσης ένα boost meter το οποίο θα αλλάζει χρώμα ανάλογα με την ομάδα του παίκτη (θα υπάρχει λειτουργία και για όσους πάσχουν από αχρωματοψία).


Το update θα προσθέσει και ένα νέο Quickplay button, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να αναζητήσουν match αμέσως μόλις κάνουν boot το παιχνίδι (θα έχει το 3v3 ως standard). Πλέον αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το Haunted Hallows event. Το Rocket League κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*