Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Humble Bundle προσφέρει racing games της Codemasters σε χαμηλή τιμή

*
Οι λάτρεις των racing games θα μπορούν να απολαύσουν αγώνες και αυτοκίνητα με το νέο Codemasters Bundle του Humble Bundle. Συγκεκριμένα, 12 παιχνίδια προσφέρονται από το κατάστημα, συμπεριλαμβανομένων και μεγάλων τίτλων όπως F1 2019, Dirt Rally 2.0 και Dirt 4. Το Bundle κοστίζει €12.

Πέρα από τα racing games, η Codemasters έχει δημιουργήσει και παιχνίδια διαφορετικού genre, όπως το Overlord 2 και Operation Flashpoint: Dragon Rising. Τα 2 αυτά παιχνίδια αποτελούν το Tier 1 του bundle μαζί με το Grid Autosport και το Toybox Turbo.


Αναλυτικά τα tiers του Humble Codemasters Bundle:

⦁ Tier 1 στο €1: Grid Autosport, Toybox Turbos, Overlord 2, Operation Flashpoint: Dragon Rising.
⦁ Tier 2 στα €4,37: F1 2018 μαζί με το Headline Content Pack DLC, Dirt Rally, Dirt 4 μαζί με τα Hyundai R5 Rally Car και Team Booster Pack DLC.
⦁ Tier 3 στα €12: F1 2019, Dirt Rally 2.0
Το τελευταίο tier είναι σε αρκετά καλή τιμή αν σκεφτούμε πως τα δύο παιχνίδια στο Steam έχουν την κανονική τους τιμή. Το Humble Codemasters Bundle θα είναι διαθέσιμο εώς τις 2 Ιουλίου.

Τέλος, το κατάστημα προσφέρει δωρεάν το puzzle platformer Snake Pass για τις επόμενες ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*