Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Immortal Realms: Vampire Wars απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας (trailer)

Οι Kalypso Media και Palidrome Interactive ανακοίνωσαν πως το επερχόμενο Immortal Realms: Vampire Wars θα κυκλοφορήσει επίσημα σε PlayStation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch στις 28 Αυγούστου. Παράλληλα με την ημερομηνία κυκλοφορίας, ο τίτλος της Palidrome Interactive βρίσκεται ήδη σε closed beta φάση για όσους έχουν αγοράσει το παιχνίδι μέσω του Kalypso Store ή και του Microsoft Store για το Xbox Game Preview.

Το Immortal Realms: Vampire Wars είναι ένας strategy τίτλος που συνδυάζει ένα turn-based combat με την χρήση καρτών που σας επιτρέπουν να ισχυροποιηθείτε απέναντι στους εχθρούς σας. Εξερευνήστε και κατακτήστε τον σκοτεινό και αιματηρό κόσμο του Warmont, μέσα από μια εμπειρία που περιλαμβάνει επιρροές από την σειρά Total War, turn-based μάχες και μπόλικους βρικόλακες.
Για μια γεύση πάνω στο Immortal Realms: Vampire Wars μπορείτε να παρακολουθήσετε το development diary της Palidrome Interactive.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*