Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το KeyWe θα κυκλοφορήσει και σε κονσόλες το καλοκαίρι (trailer)

Το co-op postal puzzle game KeyWe θα κυκλοφορήσει τελικά και σε κονσόλες. Το παιχνίδι είχε ανακοινωθεί με επικείμενη κυκλοφορία σε PC μέσω Steam μέσα στο καλοκαίρι του 2021, όμως πλέον αναμένεται να διατεθεί και σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και Nintendo Switch.

Στο παιχνίδι των Sold Out και Stonewheat & Sons παίζουμε ως Jeff και Debra, δύο πουλιά kiwi που εργάζονται σε ένα ταχυδρομείο. Δίχως χέρια, τα δύο πουλιά θα πρέπει να πετάξουν και να προσπεράσουν διάφορα εμπόδια σε πολλά διαφορετικά levels ώστε να παραδώσουν γράμματα εντός συγκεκριμένου χρονικού περιθωρίου. Το παιχνίδι θα παίζεται τόσο ως single-player (όταν και ο παίκτης θα χειρίζεται ταυτόχρονα και τα δύο πουλιά), όσο και ως co-op.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*