Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το MLB The Show δεν είναι πλέον αποκλειστικός τίτλος του PlayStation

*
Το MLB The Show δεν θα είναι πλέον αποκλειστικό του PlayStation όπως ανακοίνωσε η Sony Interactive Entertainment. Το franchise έκανε το ντεμπούτο του στις κονσόλες της Sony στα τέλη της δεκαετίας του 90 για PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4 και PS Vita. Όπως ανακοίνωσαν οι Major League Baseball, Major League Baseball Players Association, Sony Interactive Entertainment και San Diego Studio η σειρά θα έρθει και σε άλλες πλατφόρμες το 2021.



Αν και επίσημα δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες τα social media της Nintendo και της Microsoft ήδη κάνουν τις πρώτες διαρροές πληροφοριών μέσω του Twitter. Το MLB The Show 20 έρχεται, για την ώρα, αποκλειστικά στο PlayStation 4 στις 17 Μαρτίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*