Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Mario Kart Tour για συσκευές iOS και Android έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας (videos)

*
Το Mario Kart Tour θα κυκλοφορήσει για smartphones με λειτουργικό iOS και Android στις 25 Σεπτεμβρίου 2019, σύμφωνα με ανακοίνωση της Nintendo. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει μέσω των App Store και Google Play. Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η εταιρεία δημιούργησε και τον επίσημο σχετικό λογαριασμό στο Twitter. Σύμφωνα με την καταχώρηση του παιχνιδιού στα ηλεκτρονικά καταστήματα των κινητών, θα βασίζεται στο κλασσικό ύφος των Mario Kart με πίστες που είναι εμπνευσμένες από πραγματικές πόλεις, αλλά και κλασσικές πίστες από τη σειρά τίτλων Mario Kart. Επιπλέον στο game θα μπορούμε να αγωνιστούμε με πολλούς από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες.

Ο χειρισμός του παιχνιδιού ακολουθεί τα πρότυπα παρόμοιων τίτλων του είδους με τις εντολές να καταχωρούνται με το ένα δάχτυλο του χεριού, επιλέγοντας κατεύθυνση, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα για drift και χρήση των ειδικών power ups. Δείτε το trailer που ακολουθεί καθώς και ένα σύντομο gameplay video:




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*