Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Radiant Historia: Perfect Chronology έρχεται σε Αμερική και Ευρώπη

*
Το Radiant Historia κυκλοφόρησε το 2011 για το Nintendo DS και η Atlus θα το επαναφέρει ανανεωμένο και εμπλουτισμένο στο 3DS. Χωρίς να αλλοιώνει την ταυτότητα του original τίτλου, το port θα περιλαμβάνει αρκετό νέο υλικό. Επανασχεδιασμένοι χαρακτήρες, νέα voice-overs, μία ολοκαίνουργια εισαγωγική σκηνή από την Α-1 Pictures, νέο theme song, 5 νέα κομμάτια από τον Yoko Shimomura και επιπρόσθετα επίπεδα δυσκολίας είναι μόλις η κορυφή του παγόβουνου. Εξαιρετικού ενδιαφέροντος είναι η προσθήκη των Append και Perfect modes. Στο Append mode ο παίκτης θα ξεκινήσει με τον αρχικό τίτλο αυτούσιο και αφού τον ολοκληρώσει θα μπορεί στο New Game+ να ξεκινήσει playthrough μαζί με όλο το έξτρα υλικό.



Στο Perfect mode αντιθέτως, όλα θα είναι διαθέσιμα από την αρχή. Επίσης ο πρωταγωνιστής Stocke θα συναντήσει μία νέα μυστηριώδη χαρακτήρα την Nemesia, η οποία θα του μάθει πώς να ξεκλειδώσει ένα τρίτο timeline έτσι ώστε να κάνει μία ανασκόπηση των πράξεων του μέσω διάφορων “what-if” σεναρίων. Το Radiant Historia: Perfect Chronology θα κυκλοφορήσει για το Nintendo 3DS σε retail και digital μορφή, στις 13 Φεβρουαρίου στην Αμερική και στις 16 Φεβρουαρίου στην Ευρώπη. Δείτε το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*