Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Rebirth Island προστίθεται στο Call of Duty: Warzone

*
Όπως φαίνεται, το Call of Duty: Warzone θα επεκταθεί σύντομα, με την προσθήκη του Rebirth Island. Μια εικόνα που κάνει το γύρω του Call of Duty datamining community δείχνει τα λογότυπα του Warzone και του Rebirth Island πάνω σε μια αεροφωτογραφία του νησιού.

Στο roadmap για το Warzone που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, η Activision άφησε υπαινιγμούς για ένα "classified Warzone experience" που θα ξεκινήσει στις 10 Δεκεμβρίου, ταυτόχρονα με το ξεκίνημα την πρώτης σεζόν του Call of Duty: Black Ops και την "ένωσή" του με τον free to play τίτλο.


Στην ίδια εικόνα υπήρχε η φράση "...eniya Island", λογικά "Vozrozhdeniya Island" που στη ρωσική γλώσσα σημαίνει "Rebirth Island". Είναι μία περιοχή στην Aral Sea όπου η πρώην Σοβιετική Ένωση είχε δημιουργήσει μια εγκατάσταση δοκιμών βιολογικών όπλων τη δεκαετία του '50. Το Vozrozhdeniya Island είχε περιληφθεί στο Call of Duty: Black Ops του 2010 και ήταν η περιοχή που διαδραματιζόταν η αποστολή Rebirth.



Το πως θα δέσουν μεταξύ τους το Warzone και το Rebirth Island είναι κάτι που θα διαπιστώσουμε τις επόμενες μέρες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*