Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Soulcalibur VI προστέθηκε στον κατάλογο του Xbox Game Pass

*
Η Microsoft ανακοίνωσε τα πρώτα παιχνίδια που θα προστεθούν στον κατάλογο της υπηρεσίας Xbox Game Pass τον μήνα Ιούλιο. Ήδη είναι διαθέσιμα τα Out of the Park Baseball 21 (PC, ID@Xbox) και Soulcalibur VI (Console). Στις 9 Ιουλίου θα ακολουθήσουν τα CrossCode (Console) ID@Xbox και Fallout 76 (Console & PC).

Από DLC, οι κάτοχοι του Minecraft Dungeons μπορούν να ξεκινήσουν να κατεβάζουν το Jungle Awakens. Οι παίκτες του Sea of Thieves θα πρέπει είναι έτοιμοι για νέες περιπέτειες με το The Greatest Tales Never Told expansion και τέλος τα Green Zone και Plunder Pack DLCs έρχονται στο State of Decay 2.




Εκτός από τις νέες αφίξεις υπάρχουν και αποχωρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Ιουλίου απομακρύνονται από τον κατάλογο του Xbox Game Pass τα

Blazing Chrome (Console & PC)
Dead Rising 4 (Console & PC)
Metal Gear Solid V (Console and PC)
Timespinner (PC)
Unavowed (PC)
Undertale (PC) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*