Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Spellbreak είναι ο νέος battle royale τίτλος που έρχεται στο PlayStation 4 (trailer)

To Spellbreak είναι ένας νέος τίτλος battle royale που έρχεται στο PlayStation 4. Μέσω του State of Play ανακοινώθηκε η πρώτη κλειστή beta του παιχνιδιού για το 2020 που θα γίνει διαθέσιμη στους κατόχους της έκδοσης PS4 Founder Pack.

Η Proletariat, δημιουργός του παιχνιδιού, δηλώνει πως για την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει εμπνευστεί από αρκετά παλαιά shooters με έμφαση στα skill shots και στην έντονη κινητικότητα του παίκτη με μοντέρνες προσθήκες με στόχο την δημιουργία ενός συστήματος μάχης με επίκεντρο την μαγεία.




Η ομάδα ανάπτυξης δηλώνει πως πέρα από το shooting στοιχείο του τίτλου έχει δωθεί και μεγάλη έμφαση στα RPG στοιχεία του παιχνιδιού. Οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν κλάσεις για τους χαρακτήρες τους και να ξεκλειδώσουν διάφορες ικανότητες καθώς και να εξοπλιστούν δυνάμεις όπου θα επεκτείνουν το υπάρχον gameplay. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*