Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Steam θέλει να βάλει τέλος στις αποκλειστικότητες του Epic Games Store με νέους όρους χρήσης

*
H Valve προχώρησε στην ενημέρωση των όρων και υποχρεώσεων που έχουν οι developers και publishers αναφορικά με την πώληση παιχνιδιών στο Steam ώστε να βάλει ένα τέλος στην τάση του τελευταίου καιρού τίτλοι να ανακοινώνονται για το Steam και λίγο πριν την κυκλοφορία τους να γίνονται αποκλειστικά του Epic Games Store. Παρακάτω στη φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την νέα προσθήκη στους όρους χρήσης και συγκεκριμένα την παράγραφο 2.1 (Delivery):



“Delivery. Company shall submit the Applications to Steam for release no later than the first commercial release of each Application or Localized Version, or, if already commercially released as of the Effective Date, within (30) days of the Effective Date. Thereafter, Company shall submit to Steam any Localized Versions and Application Updates (in beta and final form) when available, but in no event later than they are provided to any other third party for commercial release. Company shall provide these copies in object code form, in whatever format Valve reasonably requests.”

Αυτό σημαίνει ότι όταν μια εταιρεία συμφωνήσει να παραδόσει το παιχνίδι της στο Steam, τα αρχεία του θα πρέπει να διατεθούν στο Steam 30 μέρες πριν την κυκλοφορία του. Επίσης, οι ενημερώσεις δεν θα πρέπει να έρχονται αργότερα απ' ότι σε άλλες πλατφόρμες. Οι νέοι όροι πολύ πιθανόν να έχουν ως στόχο να σταματήσουν παιχνίδια που έχουν ήδη ανακοινωθεί στο Steam να μεταφέρονται ως αποκλειστικότητες στο Epic Games Store, αφήνοντας πολλούς χρήστες της πρώτης πλατφόρμας εκτός της αγοραστικής τους επιλογής. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*