Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Last of Us Part II στοχεύει στη δημιουργία των πιο σύνθετων χαρακτήρων στο gaming

*
Σε συνέντευξή της στο επίσημο περιοδικού του PlayStation, η Halley Gross, συγγραφέας για το The Last of Us Part II, δηλώνει πως το νέο παιχνίδι της Naughty Dog αναμένεται να περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο σύνθετους χαρακτήρες που έχουμε δει στο gaming μέχρι και σήμερα. «Αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε διάρκεια δουλειά που είχα ποτέ μου», λέει η Gross και συμπληρώνει «Κάθε μέρα εργάζομαι και έχω την ευκαιρία να μιλήσω με τους σχεδιαστές, τους animators, τους υπεύθυνους για το ήχο αλλά και τους σχεδιαστές των χαρακτήρων και όλοι μαζί συνεργαζόμαστε με στόχο την δημιουργία των πιο σύνθετων και εκλεπτυσμένων χαρακτήρων που έχουν υπάρξει σε παιχνίδι». Σε προηγούμενη συνέντευξή της, η Gross είχε μιλήσει για την ιστορία του παιχνιδιού και πως το δεύτερο μέρος του θα πιέσει την Ellie. Είχε πει πως μέρος της συγγραφής είναι δυστυχώς και το να βασανίζεις τους χαρακτήρες, τοποθετώντας τους σε δύσκολες καταστάσεις, δοκιμάζοντας τις αξίες τους και τις αντοχές τους.



«Οπότε όσο και να αγαπάμε την Ellie, είμαστε ενθουσιασμένοι που την βλέπουμε να μεγαλώνει αλλά σε καμία περίπτωση δε πρόκειται να την χαϊδέψουμε», τόνισε κλείνοντας. Το Last of Us Part II αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 21 Φεβρουαρίου 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*