Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Wayward Realms είναι το νέο RPG από τους αρχικούς δημιουργούς του Elder Scrolls (trailer)

Τον Σεπτέμβριο του 2019 κυκλοφόρησαν τα πρώτα ρεπορτάζ που ανέφεραν πως οι αρχικοί δημιουργοί της σειράς Elder Scrolls εργάζονται σε ένα επερχόμενο RPG game. Δύο χρόνια μετά, η OnceLost Games αποκάλυψε τον επίσημο τίτλο του παιχνιδιού καθώς και τις πρώτες επίσημες πληροφορίες.

Το The Wayward Realms είναι ένα open-world fantasy RPG όπου οι επιλογές και οι συνέπειες βιώνονται σε μια πρωτόγνωρη κλίμακα, σύμφωνα με την εταιρία. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει πάνω από 100 ρεαλιστικά νησιά, γνωστά ως Archipelago, όπου οι factions πολεμούν για δύναμη και δόξα.

Μέχρι στιγμής άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Wayward Realms, ωστόσο η OnceLost Games μας πρόσφερε ένα teaser trailer, που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*