Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox Arena Festival Sponsored by Vodafone έρχεται τον Ιούνιο με δώρα αξίας €55.000!

*
Το Xbox Arena Festival επιστρέφει πιο μεγάλο από ποτέ στις 29 Ιουνίου στο Gazi Music Hall. H δήλωση συμμετοχής είναι δωρεάν και γίνεται στο χώρο της εκδήλωσης (Ιερά Οδός 7-13, Αθήνα) στις 29 Ιουνίου από τις 9 το πρωί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν έπαθλα συνολικής αξίας €55.000 σε τουρνουά που θα διεξαχθούν σε 100 κονσόλες Xbox One S και Xbox One X, καθώς και σε 64 πανίσχυρα gaming PCs που θα είναι συνδεδεμένα σε LG Gaming Monitors.

Από το stage θα παρελάσουν ακόμη stand up comedians, cosplayers, YouTubers, καθώς και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι τεχνολογίας που θα συζητήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και όσα ανακοινώθηκαν μέχρι και στην E3 2019. Τουρνουά θα «τρέξουν» σε αγαπημένα videogames όπως τα Forza Horizon 4, Gears of War 4, NBA 2K19, PES 2019, Mortal Kombat 11, FIFA 19, Tekken 7, Fortnite, Call of Duty: Black Ops 4 και League of Legends.




Σχολιάζοντας τη φετινή διοργάνωση Xbox Arena Festival sponsored by Vodafone, ο Cedric Mimouni, Xbox Category Manager για τη Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας δήλωσε: «Με πολύ μεγάλη χαρά διοργανώνουμε το Xbox Arena Festival, με πλατινένιο χορηγό τη Vodafone. To Xbox Arena Festival Sponsored by Vodafone, με την υποστήριξη της Microsoft και όλων των χορηγών μας, θα είναι η μεγαλύτερη γιορτή του gaming και του digital lifestyle που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Περιμένουμε να δούμε από κοντά, στο Gazi Music Hall, τους λάτρεις του gaming και της τεχνολογίας και να περάσουμε μία αξέχαστη μέρα».

Παράλληλα, o Άρης Γεωργόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετέχουμε και στηρίζουμε το Xbox Arena Festival - το κορυφαίο gaming event της χώρας. Στη Vodafone επενδύουμε στρατηγικά σε δίκτυα νέας γενιάς σε όλη τη χώρα, ώστε μέσα από αυτά να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία και τη μεγαλύτερη απόλαυση για όλους τους gamers της Ελλάδας».

Μπείτε τώρα στο www.xboxarena.gr για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και να διεκδικήσετε δώρα συνολικής αξίας €55.000! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*