Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox ανακοίνωσε συνεργασία με το μεγαλύτερο mobile games studio, την TiMi

*
H Microsoft ανακοίνωσε τη συνεργασία των Xbox Game Studios με την TiMi της Tencent, δημιουργό των Call of Duty: Mobile και Honor of Kings. Όπως φαίνεται από την ανακοίνωση που αναρτήθηκε, οι δύο εταιρείες προχώρησαν σε μια στρατηγική συνεργασία για τη δημιουργία περιεχομένου, χωρίς να ξεκαθαρίζεται ακόμη το τι ακριβώς ετοιμάζουν. Η TiMi Studios είναι ομάδα με μεγάλες επιτυχίες στο mobile gaming, αφού το Call of Duty: Mobile έχει ξεπεράσει ήδη τα 500 εκ. downloads, ενώ το επόμενο project είναι το Pokémon Unite. Το 2020 έκλεισε με τζίρο 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Μένει να δούμε αν τώρα η Microsoft θα ασχοληθεί περισσότερο με το mobile gaming για να φέρει εκεί μερικά από τα γνωστά franchises της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*