Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το gaming πρωταγωνιστής στα WHAT’S UP Funlabs

H διοργάνωση των WHAT’S UP Funlabs συνεχίζει δυναμικά και αυτή τη φορά με ένα workshop που αφορά τα αγαπημένα σε όλους μας video games. Αυτό το Σάββατο λοιπόν, 4 Απριλίου, από τις 13.00 και μετά, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens χτυπάει η καρδιά του gaming, καθώς θα διοργανωθεί ένα από τα μεγαλύτερα events! Οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια μέρα γεμάτη gaming εμπειρίες, αφού θα μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία και τις τεχνικές overclocking, έτσι ώστε να ανεβάσουν την απόδοση του PC τους, ενώ μια εξειδικευμένη ομάδα θα είναι στο χώρο για να ενημερώσει το κοινό για τα πάντα γύρω από το case modding. Στο event θα βρίσκεται ακόμη μια ομάδα Ελλήνων cosplayers που έχουν ετοιμάσει εντυπωσιακές στολές, εμπνευσμένες από video games και comics.



Όσοι δε ενδιαφέρονται να αγωνιστούν, θα «τρέξουν» δύο τουρνουά στα παιχνίδια PES 2015 και Call of Duty: Advanced Warfare, για τα οποία όμως απαιτείται κατάθεση δήλωσης συμμετοχής μέχρι το βράδυ της Παρασκευής στη διεύθυνση www.whatsup.gr. Ο μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο στην έκθεση Gamescom στη Γερμανία, ενώ στα μεγάλα δώρα συμπεριλαμβάνονται ακόμη κονσόλες Xbox One και αντίτυπα του Battlefield: Hardline. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι Δημήτρης Καρέτσος και Μαντώ Γαστεράτου, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως τα WHAT’S UP Funlabs powered by MAD είναι μια σειρά από νεανικά workshops που έχουν σκοπό να εμπνεύσουν τους νέους και να τους προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, υπό την καθοδήγηση ειδικών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*