Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το lineup της Nintendo για την Gamescom

*
Η Nintendo ανακοίνωσε το lineup παιχνιδιών που θα κάνουν την εμφάνιση τους στην Gamescom. Η φετινή διοργάνωση της Gamescom θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου και θα καταλήξει στις 25 του ίδιου μήνα στη Γερμανία. Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας, η παρευρισκόμενοι θα μπορούν να δοκιμάσουν τους εξής τίτλους στο Nintendo Switch: Dark Souls Remastered, Dragon Ball FighterZ, Fifa 19, Killer Queen Black, Starlink: Battle for Atlas, Super Mario Party και Super Smash Bros. Ultimate. Επιπλέον, το βρετανικό κανάλι της Nintendo στο YouTube θα φιλοξενήσει αφιερώματα σε τίτλους που έχουν ήδη ανακοινωθεί, κάτι που θα συμπεριλαμβάνει περισσότερο gameplay υλικό από τα Super Mario Party, Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country και Daemon X Machina.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*