Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το ένα πέμπτο των χρηστών του Xbox Cloud Gaming παίζει με touch controls

*
Η ομάδα του Xbox αποκάλυψε πως το 20% των χρηστών του Xbox Cloud Gaming χρησιμοποιεί touch controls. Τον τελευταίο χρόνο η Microsoft προσθέτει custom Xbox touch controls για περισσότερους από 100 τίτλους που μπορούν να παιχτούν μέσω streaming από συσκευές Android και iOS χάρη στην υπηρεσία που μέχρι πρότινος ήταν γνωστή ως xCloud. Τώρα ο Monty Hernandez, senior program manager του Xbox, εξηγεί πως το εν λόγω στατιστικό κάνει πολύ σημαντική την προσθήκη touch controls (πληκτρών αφής) σε όλο και περισσότερα παιχνίδια.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι σε συγκεκριμένους τίτλους το ποσοστό χρηστών που απολαμβάνει το παιχνίδι του με πλήκτρα αφής αγγίζει το 30%. Αυτό ισχύει για παιχνίδια όπως Hades, New Super Lucky’s Tale, Yakuza: Like a Dragon, Scarlet Nexus, Dragon Quest XI, Minecraft Dungeons και Football Manager 2022 Xbox Edition. Θα πρέπει μάλιστα να ξεκαθαριστεί πως αυτό το 30% των χρηστών παίζει αποκλειστικά και μόνο με touch controls και όχι απλά μερικώς.

Αυτήν τη στιγμή το Xbox Cloud Gaming είναι διαθέσιμο για PC, Android, iOS, Xbox One (beta), Xbox Series X (beta) και Xbox Series S (beta) σε 26 χώρες στις οποίες δε συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*