Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το απόγευμα της Πέμπτης αποκαλύπτεται το Project Scorpio

*
Μετά από αρκετές μέρες φημολογίας και εικασιών, έχουμε πλέον κάτι επίσημο για το Project Scorpio, την πιο ισχυρή έκδοση της κονσόλας της Microsoft. Όπως φαίνεται λοιπόν, η νέα έκδοση του Xbox One θα παρουσιαστεί στο Eurogamer και μέσα από τη στήλη Digital Foundry. Φανταζόμαστε πως η αποκάλυψη θα περιλαμβάνει και αρκετά στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος, αλλά και μερικές πληροφορίες για το πως θα επιχειρήσει η Microsoft να μπει στο χώρο του 4K gaming. Η απόφαση της αμερικανικής εταιρείας δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση, καθώς σίγουρα θα ήθελε να κερδίσει χρόνο από την Ε3 2017 Press Conference της, στην οποία και θέλει να εστιάσει μόνο στα games.



Οπότε, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στις 16.00 το απόγευμα της Πέμπτης στο site μας για να διαβάσετε όλες τις πρώτες πληροφορίες που θα ανακοινωθούν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
13 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*