Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο expansion του Hearthstone είναι το The Boomsday Project

*
Το δεύτερο expansion του Year of the Raven θα είναι το The Boomsday Project. Η ανακοίνωση ήρθε με ένα βίντεο που είχε έντονες επιρροές από τα Sci-fi των ‘80s και με πρωταγωνιστές γνωστές φάτσες από τους developers του Hearthstone. Τα mechs επιστρέφουν και το The Boomsday Project φαίνεται να είναι μια νέα εκδοχή του πρώτου expansion του Hearthstone, Goblins vs Gnomes. Το νέο keyword του expansion ονομάζεται Magnetic. Τα minions με Magnetic μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή από μόνα τους αλλά μπορούν και να ενωθούν με ένα mech που ήδη βρίσκεται στο board με αποτέλεσμα να προστεθούν το attack, το health και τα abilities των δύο καρτών. Τα Projects θα είναι τα νέα spells του Hearthstone. Από τη μία τα Projects προσφέρουν πολύ δυνατά effects αλλά από την άλλη τα effects επηρεάζουν εξίσου και τους δύο παίκτες. Ένα νέο είδος καρτών κάνει την εμφάνισή του.



Τα Omega Projects, είναι κανονικές κάρτες οι οποίες έχουν ένα ειδικό Battlecry που ενεργοποιείται όταν η κάρτα χρησιμοποιηθεί με 10 Mana Crystals. Οι Hero Cards επιστρέφουν (είδαμε τον Mecha Jaraxxus για τον Warlock), για πρώτη φορά μετά τα quests θα έχουμε Legendary spell cards και, όπως πλέον συμβαίνει στα τελευταία expansions, μετά την κυκλοφορία του The Boomsday Project θα έχουμε και νέο περιεχόμενο single player, το Puzzle Lab που θα γίνει διαθέσιμο στις 21 Αυγούστου. Το The Boomsday Project θα κάνει την εμφάνισή του στις 7 Αυγούστου και ήδη οι παίκτες μπορούν να προπαραγγείλουν πακέτα με κάρτες από το νέο expansion. Μέχρι τότε νέες κάρτες θα παρουσιάζονται σταδιακά, αρχής γενομένης στις 23 Ιουλίου. Μείνετε συντονισμένοι στο Enternity.gr για περισσότερα νέα για το Hearthstone.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*