Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο multiplayer trailer του Medal of Honor: Above and Beyond δείχνει τα νέα modes

*
Ένα νέο multiplayer trailer για το Medal of Honor: Above and Beyond δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό του τίτλου και εστιάζει στα νέα modes. H Respawn μάς προσφέρει μια νέα οπτική με το τι έρχεται και σίγουρα μπορούνε να δούμε κλασικές επιλογές για τη δράση με άλλους παίκτες. Από το υλικό ξεχωρίζουν τα Deathmatch, Team Deathmatch και Domination, ενώ υπάρχουν και άλλα δύο που κέρδισαν το βλέμμα μας. Το ένα είναι το Mad Bomber, όπου οι παίκτες προσπαθούν να τοποθετήσουν βόμβες σε όλα τα μήκη και πλάτη του χάρτη. Το δεύτερο είναι το Blast Radius, που θυμίζει το King of the Hill. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω video, όσο περιμένουμε την κυκλοφορία του τίτλου στις 11 Δεκεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*