Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Αύγουστο το επόμενο trailer του Resident Evil 8 Village

*
Ένας από τους πλέον αξιόπιστους insiders του Resident Evil, που έχει ηδη διαρρεύσει ακριβεις πληροφορίες για το Resident Evil 8 Village, πρίν ανακοινωθεί οτιδήποτε επίσημα, υποστηρίζει ότι το επόμενο trailer του παιχνιδιού της Capcom θα δημοσιευτεί μέσα στον Αύγουστο.

Αποτελώντας direct sequel του Resident Evil 7, το Village θα είναι το δεύτερο first-person entry της δμοφιλούς σειράς και οι παίκτες θα βρεθούν σε νέο σκηνικό, με νέους χαρακτήρες, μεταλλαγμένα τέρατα που μοιάζουν με λύκους, ενώ ο τρόμος θα κυριαρχεί παντού. Ταυτόχρονα, η ιστορία του θα είναι πολύ πιο περίπλοκη σε σχέση με εκείνη του προκατόχου του. Με βάση τα όσα έχουν ως τώρα γίνει γνωστά, βασική αιτία για τα βάσανα του Ethan θα είναι ο Chris Redfield, ο οποίος έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με το παρελθόν.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*