Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του Minecraft: Story Mode Episode 1

Η Telltale Games επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Minecraft: Story Mode Episode 1, ενώ παράλληλα στη δημοσιότητα δόθηκε νέο teaser trailer. To πρώτο από τα πέντε επεισόδια της σεζόν έχει τίτλο The Order of the Stone και αναμένεται να διατεθεί ψηφιακά στις 13 Οκτωβρίου για PC και Mac μέσω των Telltale Online Store, Steam και άλλες ψηφιακές υπηρεσίες. Δύο μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 15 του μήνα, θα κυκλοφορήσει σε iOS και Andorid μέσα από τα App Store, Google Play και Amazon App Store αντίστοιχα.



Ακόμη, αναμένεται και η φυσική έκδοση του game στις 30 Οκτωβρίου στην Ευρώπη για PC, PlayStation και Xbox formats. Η retail version θα περιλαμβάνει το Minecraft: The Order of the Stone και το Season Pass, που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν τα νέα επεισόδια όταν θα είναι διαθέσιμα. Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή και σε Wii U και PS Vita. Κλείνοντας, μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*