Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του Samurai Warriors 4

Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η Tecmo Koei, το Samurai Warriors 4 πρόκειται να κυκλοφορήσει για PS3, PS4 και PS Vita στις 21 Οκτωβρίου στη Β. Αμερική και στις 24 Οκτωβρίου στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα, o publisher έδωσε στη δημοσιότητα το opening cinematic του παιχνιδιού, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί και στην E3 την επόμενη εβδομάδα. Το Samurai Warriors 4 σηματοδοτεί τα 10α γενέθλια της σειράς, η οποία ενσωματώνει τις μάχες της σειράς Dynasty Warriors από την εποχή Three Kingdoms στην Κίνα έως την εποχή Warring States στην Ιαπωνία.



Συνεχίζοντας την παράδοση των μεγάλων playable rosters, το Samurai Warriors 4 θα περιέχει 55 νέους και updated χαρακτήρες. Νέες high-speed Hyper Attacks θα επιτρέπουν στους παίκτες να «καθαρίζουν» μεγάλες εκτάσεις του πεδίου μάχης, ενώ νέα finishing moves θα κάνουν δυνατή την εξολόθρευση μεγάλου αριθμού εχθρών σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να παίζουν σε co-op mode ανάμεσα στις τρεις κονσόλες, ενώ θα υποστηρίζεται και η λειτουργία Cross-Save. Οι εκδόσεις του παιχνιδιού για PS3 και PS Vita θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στο PSN στη Β. Αμερική, με κόστος $49.99 και $39.99 αντίστοιχα. Η έκδοση για PS4 θα κοστίζει $59.99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*