Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία remasters ή remakes προετοιμάζει η Take-Two Interactive

*
Η Take-Two Interactive επιβεβαίως ότι προετοιμάζει τρία remasters ή remakes που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Τα νέα προέρχονται από την πρόσφατη ενημέρωση των επενδυτών της εταιρείας σχετικά με τα αποτελέσματα του πρώτου οικονομικού τριμήνου. Στη σχετική αναφορά γίνεται λόγος για έξι σύγχρονες εκδόσεις παιχνιδιων τις εταιρείας. Οι τρεις είναι ήδη γνωστές. Πρόκειται για το Grand Theft Auto 5: Expanded and Enhanced, το Kerbal Space Program για συστήματα νέας γενιάς και την ανεξάρτητη κυκλοφορία του Grand Theft Auto Online, οπότε απομένου άλλες τρεις.

Πολλές εικασίες μπορούν να γίνουν. Δεν αποκλείεται να είναι κάτι σχετικό με το Red Dead Redemption 2, το BioShock: The Collection, τη σειράς Mafia ή ακόμα και το Bully. Λογικά μέσα στο επόμενο διάστημα θα μάθουμε περισσότερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*