Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία χρόνια φυλάκιση για hacker που έκλεψε τα μυστικά της Nintendo

*
Ο 21χρονος αμερικάνος hacker Ryan S. Hernandez, γνωστός ως Ryan West και RyanRocks καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση, αφού βρέθηκε ένοχος για hacking και κατοχή υλικού κακοποίσης ανηλίκου. Ο Ryan είναι ο hacker που έβγαλε στην δημοσιότητα το Nintendo Switch, πριν καν ακόμη ανακοινωθεί από την εταιρία. Αν και το 2017, που το FBI επικοινώνησε με τον Ryan και την οικογένειά του και ο ίδιος υποσχέθηκε πως θα σταματήσει το hacking, σύμφωνα με το Αμερικάνικο Δικαστήριο μέσα σε ένα χρόνο (Ιούνιος 2018- Ιούνιος 2019) είχε μπεί σε αρκετούς servers της Nintendo, κλέβοντας μυστικά που ύστερα τα μοίραζε σε Twitter και Discord.

Τον Ιούνιο του 2019, το FBI έψαξε το σπίτι του Hernandez και κατέσχεσε όλες τις ηλεκτρονικές του συσκευές. Στα ευρήματα του, το FBI βρήκε και έναν φάκελο ονόματι Bad Stuff, στο οποίο υπήρχαν πάνω από 1000 βίντεο και εικόνες κακοποίησης ανηλίκου. Βρέθηκε ένοχος τον Ιανουάριο του 2020. Πέρα από τα 3 χρόνια φυλάκιση, ο Ryan Hernandez έχει δηλωθεί ως sex offender και πρέπει να πληρώσει στην Nintendo πρόστιμο $259.323.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*