Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρεις μήνες συνδρομή Xbox Game Pass έναντι €1

*
Η Microsoft έχει βάλει σκοπό να εγκαταστήσει το Xbox Game Pass σε κάθε σπίτι που υπάρχει κονσόλα Xbox One. Αυτό μαρτυρά τουλάχιστον η νέα της προσφορά, με βάση την οποία, πληρώνοντας μόλις €1 αντί για €29,97 μπορείτε να αποκτήσετε τρίμηνη συνδρομή στην υπηρεσία. Η προσφορά θα τρέχει έως 13 Μαΐου 2019, οπότε έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας αν θέλετε να την εκμεταλλευτείτε και σημειώνουμε πως δεν ίσχύει για ενεργούς συνδρομητές. Σας θυμίζουμε το Xbox Game Pass προσφέρει στους κατόχους Xbox One μια βιβλιοθήκη με περισσότερους από 100 τίτλους, που ανανεώνεται διαρκώς. Επιπλέον, όλοι οι first-party τίτλοι της Microsoft, προστίθενται στον κατάλογο της υπηρεσίας από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*