Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπερήρωες και υπερκακοί της Marvel έρχονται στο νέο Nexus War Update του Fortnite (trailers)

*
Την περασμένη βδομάδα, ο επίσημος λογαριασμός του Fortnite ανέβασε μία εικόνα με τον Thor, έναν από τους διασημότερους χαρακτήρες του σύμπαντος της Marvel, πράγμα που προμήνυε μία συνεργασία με την εταιρεία κολοσσό. Τις φήμες ήρθε να επιβεβαιώσει το επίσημο trailer της τέταρτης σεζόν του Fortnite Chapter 2, η οποία θα ονομάζεται Nexus War και φαίνεται πως θα φέρει πολλούς από τους χαρακτήρες της Marvel στο επιτυχημένο Battle Royale της Epic Games. Τόσο υπερήρωες, όσο και υπερκακοί, όπως ο Iron Man, η She-Hulk, ο Wolverine και πολλοί ακόμα θα γίνουν διαθέσιμοι για τους παίκτες με το επερχόμενο update. Η κοινότητα του παιχνιδιού θα μπορέσει να μάθει για το πώς κατέληξε το σύμπαν της Marvel στον κόσμο του Fortnite, μέσα από ένα κόμικ με τίτλο Nexus War:Thor, που θα βρίσκεται στο δωμάτιο ενός ελικοπτεροφόρου. Επιπλέον, διάφορες γνωστές τοποθεσίες από τα κόμικς της Marvel θα προστεθούν στο χάρτη του παιχνιδιού, όπως το Doom’s Domain και το Sentinel Graveyard, ενώ φαίνεται πως θα υπάρχει και ένα ολοκαίνουργιο energy rifle της βιομηχανίας Stark, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες στις μάχες τους.

Περισσότερες πληροφορίες στα δύο trailers που μπορείτε να βρείτε παρακάτω:




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*