Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για αποκάλυψη του Halo 2 Anniversary στην E3

Όπως φαίνεται, το επίσημο account του Xbox Mexico στο Twitter προαναγγέλλει μέσω σχετικού post  την αποκάλυψη του Halo 2 Anniversary remake στην E3 την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πρόσφατο update και μια εικόνα που «ανακαλύφθηκε» από μέλη του NeoGAF, οι followers καλούνται να επαναφέρουν στη μνήμη τους την E3 του 2003, όταν είχε πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του πρώτου demo για το Halo 2 και την E3 του 2004, όταν είχε παρουσιαστεί το πρώτο multiplayer demo όπου 12 άτομα έπαιζαν στο χάρτη Zanzibar. Όπως γνωρίζουμε το remake του Halo 2 για το Xbox One βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης και πρόκειται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, χρονική περίοδος που συμπίπτει με το "κλείσιμο" δέκα ετών από την κυκλοφορία του αρχικού παιχνιδιού για το Xbox από τη Bungie.



Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το Anniversary sequel θα περιλαμβάνει πρόσβαση σε beta έκδοση ενός μελλοντικού Halo και ένα νέο live-action show, παρόμοιο με το Forward Unto Dawn του 2012. Επιπλέον, με βάση ρεπορτάζ του Engadget η αναβίωση του Halo 2 στο Xbox One θα είναι μέρος μιας συλλογής που θα περιλαμβάνει επίσης τα Halo 1, Halo 3 και Halo 4 και θα έχει τίτλο Halo: The Master Chief Collection. Εκεί αναμένεται η αφήγηση όλης της ιστορίας του Spartan 117 ενόψει της κυκλοφορίας του Halo 5, το οποίο δεν αναμένεται πριν το 2015.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*