Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για κυκλοφορία του Left 4 Dead 3 εντός του 2017

Μετά από αρκετούς μήνες εμφανίστηκαν νέα δημοσιεύματα για την ανάπτυξη του Left 4 Dead 3, το οποίο φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει εντός του 2017 για PlayStation 4, Xbox One και PC. Οι ίδιες φήμες υποστηρίζουν ότι το game θα διαθέτει έξι διαφορετικά campaigns, τα οποία ονομάζονται No Mercy, Cliff-Hanger, Early Destination, Crashland, Impasse, και Inquisitor Land. Επίσης, πληροφορίες δόθηκαν και για τους πρωταγωνιστές του επόμενου τίτλου της σειράς. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει ένας γυναικείος χαρακτήρας που ονομάζεται Katherine, ενώ αναφέρονται τρεις ακόμα πρωταγωνιστές και οι οποίοι είναι ένας γκάνγκστερ ονόματι Irvin, ένας comic book nerd, ο Keenan, και ο Garrett Jr, ο οποίος είναι γνώστης της πολεμικής τέχνης Kenpo.



Τέλος, τα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι η Valve αποφάσισε να προχωρήσει με το Left 4 Dead 3 βάζοντας την ανάπτυξη του Half-Life 3 σε αναμονή. Βέβαια, όπως και με το Half-Life 3, η Valve παραμένει σιωπηλή σχετικά με το όλο θέμα, επομένως καλό είναι να κρατάμε επιφυλάξεις για όλα τα παραπάνω.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*