Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες πως το αναμενόμενο Xbox Event πάει για Αύγουστο

*
Μπορεί η E3 2020 να μην διεξάγεται, ωστόσο τα events του καλοκαιριού κατάφεραν να γίνουν άνω-κάτω και το Xbox Event που περιμέναμε αυτές τις εβδομάδες πάει κι αυτό για αργότερα. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον μαρτυρά tweet του Jeff Grubb, ο οποίος έφτιαξε μια λίστα με το χάος που έχει δημιουργηθεί με τις εκδηλώσεις και το ονόμασε “Summer Games Mess”. Δείτε περισσότερα στο σχετικό post του, όπου και σημειώνει πως το Xboxing Day (το event της Microsoft) πάει για τον Αύγουστο.



Σε ερώτηση ακόλουθού του πάντως για το τι ακριβώς εννοεί, ο Grubb τονίζει πως η Microsoft θα κάνει κάτι μεν μέσα στον Ιούνιο, αλλά όχι το μεγάλο event της. Ο λόγος -σύμφωνα με τον ίδιο- είναι πως δεν θέλει να πει ακόμη κάποια πράγματα, πριν μιλήσει η Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • Η απολυτη απογοητευση.Η ελευση των νεων κονσολων ξεκινα με τους χειροτερους οιωνους. Χωρις προγραμμα και χωρις παρουσιασεις. Μου δημιουργει την αισθηση σαν καποιος να πινει φραπε σε μια καφετερια και να του ερχεται φλασια να ανακοινωνει παρουσιασεις χωρις λογικη και σχεδιασμο.Δεν υπαρχει καν το στοιχειο της κλιμακωσης και της κορυφωσης.Βλεπουμε πχ στο ασχετο ενα χειριστηριο της σονυ μια πρωια.Μετα βγαινει η Microsoft ανακοινωνει παλι στο ασχετο τις νεες δυνατοτητες της κονσολας,βγαινει ανακοινωνει το νεο backward compatibility.Μετα βγαινει η Σονυ ανακοινωνει νεο event που ακυρωνει 2 μερες μετα και παρα πολλα αλλα που μπορω να γραψω τομο με τον αχταρμα που ξεκινησε απο περσι την ανοιξη. Το αστειο ειναι οτι πρεπει να παμε και τον νοεμβρη στο ταμειο και εκει βεβαια γελαμε μεχρι δακρυων

*