Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη - Call of Duty: Black Ops το όνομα του επόμενου τίτλου των Activision και Treyarch

*
Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο έτσι και φέτος λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare έχουμε ήδη αρχίσει να ακούμε τις πρώτες φήμες για το Call of Duty του 2020. Αρχικά μαθαίνουμε ότι έγινε αλλαγή στην ομάδα ανάπτυξής του, με την Sledgehammer Games να αντικαθιστά η Treyarch και ταυτόχρονα να γίνονται πολλές αλλαγές στον ίδιο τον τίτλο. Αυτό σημαίνει ότι το Call of Duty 2020 θα είναι το 5ο κεφάλαιο της σειράς που αναπτύσσει η Treyarch. Ο τίτλος αρχικά προοριζόταν για κυκλοφορία το 2021, αλλά η αλλαγή στις ομάδες ανάπτυξης βοήθησαν ώστε ο τίτλος να έρθει νωρίτερα. Ως γνωστόν, η Treyarch αναπτύσσει τίτλους Call of Duty στη σειρά Black Ops με το Black Ops 4 να είναι η πιο πρόσφατη δουλειά του στούντιο. Μια δεύτερη διαρροή, από τον *Youtuber LongSensation (που έγινε γνωστός για την αποκάλυψη του φετινού Call of Duty), μέσω του Τwitter σημειώνει πως το παιχνίδι που ετοιμάζει η Treyarch είναι ένας νέος τίτλος Black Ops.



Όπως φαίνεται και από το tweet, το επόμενο Call of Duty μοιράζεται το ίδιο όνομα με τον τίτλο του 2007, επιστρέφοντας δηλαδή στις ρίζες της σειράς Black Ops ενδεχομένως και με τη λογική reboot και καλύπτοντας τις περιόδους πολέμου σε Βιετνάμ και Κορέα. Επίσημα, αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε κάποια δήλωση από την Activision ή από την Treyarch και όπως γίνεται κάθε χρόνο θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να δούμε αν αυτές οι φήμες θα επαληθευτούν.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*