Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: H 2K Software αναπτύσσει το BioShock 3 και θα είναι cross-gen

*
Σε ανάπτυξη φαίνεται να βρίσκεται το BioShock 3 σύμφωνα με μια νέα φήμη/διαρροή. Συγκεκριμένα, χρήστης Zhykioon έδωσε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο που φέρεται να είναι απόρρητο και προέκυψε από την εσωτερική επικοινωνία των τμημάτων ανάπτυξης της 2K και τα σχέδια και το επόμενο οικονομικό έτος, μέσα στα οποία αναφέρεται ένα νέο κεφάλαιο στη σειρά Bioshock και την πορεία της ανάπτυξής του. Το έγγραφο που διέρρευσε αναλύει στο πρώτο του μέρος, τον εσωτερικό σχεδιασμό του BioShock 3, την έναρξη της παραγωγής του που ξεκίνησε 3 χρόνια πριν και δείχνει σε πόσο προχωρημένο στάδιο έχει φτάσει ο τίτλος. Επιπλέον έχουμε πληροφορίες για την πλοκή και το περιβάλλον που διαδραματίζεται το παιχνίδι.

Ο νέος τίτλος που ξεκίνησε με την κωδική ονομασία «Parkside» έχει επίσημα τον τίτλο Bioshock 3. Το όνομα προήλθε από την επιθυμία της ομάδας ανάπτυξης να δημιουργήσει μια συνέχεια στη σειρά μετά τα γεγονότα του Bioshock 2. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο Λονδίνο του 1971. Ο κόσμος συνεχίζει να υποφέρει από τις συνέπειες που έφεραν την πτώση της Rapture. Οι γενετικές αποκαλύψεις που έφερε η χρήση των Plasmids και του Adam έφεραν πολλά έθνη του κόσμου σε μια ανεπανάληπτη χρυσή εποχή.


Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ο Lucas, ένα ορφανό με Αμερικάνικη καταγωγή που εργάστηκε για μια περίοδο της ζωής του σε ένα μεταγωγικό που μετέφερε προμήθειες για τις Ryan Industries. Πλέον ζει στο Λονδίνο ως κλέφτης αλλά μια κακή συγκυρία γεγονότων, τον βρίσκει κατηγορούμενο για τα γεγονότα που οδήγησαν στην πτώση της Rapture. Ο πρόλογος του BioShock 3 ξεκινάει με μια ληστεία και κατά τη διάρκεια της απόδρασης, ενώ ο ήρωας μας κρύβεται σε έναν πύργο, συναντάει μια νεαρή κοπέλα (την Eleanor Lamb) που θα τον προειδοποιήσει να προσέχει τους Gentlemen, όπως τους αποκαλεί ο κόσμος. Πρόκειται για δημιουργήματα από τα μεγαλύτερα μυαλά της Columbia City και αντιπροσωπούν ένα νέο είδος βελτιωμένων Big Daddy’s που λειτουργούν ως προστάτες της Lady. Τέλος, η Eleanor μας προειδοποιεί να μείνουμε όσο πιο μακριά από τον πύργο γίνεται. Η Brigid Tenenbaum και οι δίδυμοι Lutece φαίνεται πως επιστρέφουν στη βασική πλοκή.

Το δεύτερο μέρος του εγγράφου αναλύει την δομή και το σχεδιασμό του τίτλου, τα πλάνα της ανάπτυξης και την προώθηση. Ο τίτλος θα περιλαμβάνει δυο είδη χαρτών: αυτόν του ανοιχτού κόσμου και κάποιος πιο γραμμικούς. Η 2K βρήκε έναν δημιουργικό τρόπο ώστε να καταφέρει μια πιο απολαυστική εξερεύνηση στον κόσμο χωρίς όμως να θυσιάζει το αφηγηματικό στοιχείο. Με γνώμονα το παραπάνω, η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να εναρμονίσει τα δυο κύρια στοιχεία του παιχνιδιού ώστε να αποκτήσει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα μεταξύ εξερεύνησης και πλοκής. Τα πλάνα για την προώθηση του παιχνιδιού δεν έχουν οριστικοποιηθεί για την ώρα και αποτελούν το βασικό στοιχείο συζήτησης για την επόμενη συνάντηση του στούντιο. Υπάρχει επίσης πλάνο για μακρά υποστήριξη του τίτλου, με προτάσεις να θέλουν τη διαχείρισή του ως τίτλος GAAS -Games as a service-. Φυσικά για την ώρα τίποτα δεν έχει αποφασιστεί και όλα είναι στον αέρα μέχρι την επόμενη συνάντηση. Τέλος η ομάδα ανάπτυξης αναμένει να παρουσιάσει σύντομα το παιχνίδι τόσο για τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς όσο και για της επόμενης και μάλιστα μέσα στο διάστημα Δεκεμβρίου 2019 - Μαρτίου 2020.

Για την ώρα δεν έχουμε κάτι περαιτέρω και για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Μακάρι να γινόταν με Ken Levine αλλά και πάλι άκρως αναμενόμενο!!!
      Έχω να ολοκληρώσω (prequel) Infinite αλλά σαν βασική τριλογία ήθελα ένα επικό φινάλε
      και φαντάζει ιδανικό σαν setting το Λονδίνο μετά τη πτώση της Rapture!!
      Eleanor Lamb είναι το κοριτσάκι που σώζουμε στο Bioshock2 (υποτιμημένος παιχνίδαρος :p)

*