Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: H Square Enix συνεργάζεται με την Team Ninja για την ανάπτυξη του Final Fantasy Origins για PS5 και PC

*
Σύμφωνα με φήμες, η Square Enix συνεργάζεται με την Team Ninja για την ανάπτυξη ενός action-focussed Final Fantasy spin-off για PS5 και PC, με τίτλο Final Fantasy Origins. Τι φήμες ενισχύει το πρώην συμπαρουσιαστής του Kinda Funny, Imran Khan, που υποστηρίζει ότι έχουν βαση. Υποτίθεται ότι το Final Fantasy Origins θα κυκλοφορήσει ως timed exclusive για το PlayStation 5 και θα ακολουθήσει η αντίστοιχη έκδοση για PC.

Λέγεται ότι, μέσα στο καλοκαίρι, η Square Enix θα λανσάρει την public alpha version του Final Fantasy Origins, με τίτλο Stranger in Paradise, ώστε η ομάδα ανάπτυξης, που αποτελείται κυρίως από developers που εργάστηκες στο Dissidia Final Fantasy NT, να μπορέσει να συγκεντρώσει το feedback των παικτών, από τα πρώτα κιόλας στάδια της παραγωγής.


Τέλος, σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες φήμες, η Square Enix σκεφτόταν αρχικά να αποκαλύψει το Final Fantasy Origins τον Ιούνιο, στο πλαίσιο της Ε3 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*