Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Sony και Konami συζήτησαν για νέο Castlevania videogame και updates για Silent Hill και MGS Remakes

*
Sony και Konami έχουν εδώ και χρόνια μια καλή συνεργασία και μια νέα φήμη έρχεται να αναθερμάνει το ενδιαφέρον γύρω από ένα νέο Castlevania videogame. Η αλήθεια είναι πως η σειρά λείπει εδώ και αρκετό καιρό από το προσκήνιο (τελευταίο game της ήταν το Castlevania: Lords of Shadow 2 του 2014), ωστόσο κάτι φαίνεται πως συζητήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κάτι τέτοιο αναφέρει ο leaker KatharsisT, χωρίς ωστόσο να λέει αν έχει μάθει κάτι περαιτέρω ή για το αν οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και -κατ’ επέκταση- θα το δούμε να γίνεται πραγματικότητα. Ο ίδιος leaker σημείωσε ακόμη πως η ομάδα ανάπτυξης του φημολογούμενου Silent Hill του PS5 άλλαξε, καθώς και πως ετοιμάζονται διάφορα Metal Gear Solid Remakes.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*