Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ασύρματο και σε τιμή κοντά στα $250 το νέο PlayStation VR

*
Η Sony δεν δείχνει να βιάζεται να παρουσιάσει το νέο PlayStation VR, ωστόσο κάποιες πρώτες φήμες έκαναν ήδη την εμφάνισή τους. Συγκεκριμένα, από τα όσα έχουν φτάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα στα δημοσιογραφικά γραφεία και σύμφωνα με τις πατέντες που έχει κατοχυρώσει η Sony τους τελευταίους μήνες, το νέο PlayStation VR θα είναι ασύρματο, θα υποστηρίζει eye-tracking και θα κοστίζει περί τα 250 δολάρια.

Η ανάλυσή του αναμένεται να φτάνει τα 2560x1440 pixels με 120hz refresh rate και το προσφερόμενο οπτικό πεδίο θα αγγίζει τις 220 μοίρες. Η πιο πρόσφατη πατέντα, δε, σημειώνει πως το headset θα μπορεί να καταγράφει καλύτερα το κεφάλι του χρήστη με τους αισθητήρες που θα φέρει στο εσωτερικό του.


Μια άλλη τεχνική θα ενισχύει την ποιότητα των γραφικών στο σημείο που κοιτάει ο χρήστης, ρίχνοντας την ανάλυση στα σημεία που βρίσκονται εκτός πεδίου του. Οι εικασίες μιλούν για κυκλοφορία στα τέλη του 2020 μαζί με το PS5, αν και η ιαπωνική εταιρεία έχει ξεκαθαρίσει ότι το υπάρχον μοντέλο θα υποστηρίζεται πλήρως και από την επόμενη κονσόλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • ΟΙ φημες ως προς τα τεχνολογικα χαρακτηριστικα φαινονται ρεαλιστικες.Οι φημες ως προς την τιμη φαινονται μονο ως φημες.400 ευρω ακατεβατα και 600 ευρω το ps5

*