Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Διαρροή πληροφοριών για το σκηνικό του BioShock 4

*
Ο δημοσιογράφος Colin Moriarty μοιράστηκε πληροφορίες που ισχυρίζεται ότι έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του BioShock 4. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα γεγονότα του επόμενου τίτλου της δημοφιλούς σειράς θα διαδραματίζονται τη δεκαετία του '60 σε μια φανταστική πόλη στην Ανταρκτική. Σεναριακά, το παιχνίδι θα συνδέεται με τις προηγούμενες κυκλοφορίες και η Cloud Chamber που έχει αναλάβει την ανάπτυξή του στοχεύει να το έχει ολοκληρώσει εντός του 2022.

"Διαδραματίζεται στα '60 σε μια πόλη της Ανταρκτικής που ονομάζεται Borealis. Η κωδική ονομασία του είναι "Parkside". Μου μεταφέρθηκε ότι η ομάδα ανάπτυξης έχει τη δυνατότητα να τα κάνει όλα σωστά από την αρχή", είπε ο Moriarty. Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε πως όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι αναπόφευκτες οι συγκρίσεις με τη δουλειά του Ken Levine και συν των άλλων η Take-Two θα είναι ο εκδότης του επόμενου παιχνιδού του Levine.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*