Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Microsoft προσπαθεί να αγοράσει licensing για το Metal Gear franchise από την Konami

*
Η προσέγγιση που έχει γίνει από την Microsoft και το Xbox στον Hideo Kojima, ίσως κρύβει κάτι παραπάνω από ένα απλό game και ίσως εμπλέκει και το Metal Gear franchise. Μια νέα φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες αναφέρει πως η αμερικανική εταιρεία έχει προσεγγίσει ταυτόχρονα Kojima Productions και Konami έτσι ώστε και να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της σειράς (licensing) από την ιαπωνική εταιρεία (που δεν δείχνει και ιδιαίτερα διατεθειμένη να ασχοληθεί ξανά μαζί της). Κάτι τέτοιο θα είχε νόημα από τη στιγμή που και ο Kojima σίγουρα θα ήθελε να δουλέψει στο franchise, πόσω μάλλον χωρίς να έχει από πάνω του την Konami. Οι πληροφορίες έρχονται από λογαριασμό που έχει αποδειχτεί αξιόπιστος το τελευταίο χρονικό διάστημα και μένει να δούμε αν όλα αυτά θα επιβεβαιωθούν. Μια τέτοια κίνηση, πάντως, από πλευράς Microsoft, σίγουρα θα είναι ένα πολύ μεγάλο χτύπημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*