Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Nintendo προετοιμάζει remasters των Super Mario Bros.

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, η Nintendo προετοιμάζεται να γιορτάσει τα 35α γενέθλια του Super Mario κάνοντας πάταγο. Πιο συγκεκριμένα, λέγεται ότι η ιαπωνική εταιρεία πρόκειται να ανακοινώσει remasters για τα περισσότερα παιχνίδια Super Mario Bros. αλλά και νέες κυκλοφορίες, μεταξύ άλλων ένα νέο Paper Mario.

Οι πληροφορίες πρωτοδημοσιεύτηκαν στο βρετανικό gaming website Video Games Chronicle, που αναφέρει ότι τα remasters πρόκειται να αποκαλυφθούν μαζί με πληροφορίε που σχετίζονται με το Super Nintendo World theme park αλλά και την νέα ταινία anime Super Mario που έχει στα σκαριά η Nintendo σε συνεργασία με την Universal Studios. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το αρχικό πλάνο της Nintendo ήταν οι ανακοινώσεις να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Ε3 2020, όμως η έξαρση του κορονοϊού θα την αναγκάσει να ακολουθήσει άλλη πορεία.


Σας θυμίζουμε ότι το πρώτο Super Mario Bros. κυκλοφόρησε το 1985 για NES.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*