Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Obsidian εργάζεται πάνω σε 6 νέα projects, αργεί το επόμενο Fallout

*
Σύμφωνα με φήμες, η Obsidian εργάζεται πάνω σε 6 νέα videogames/content packs αυτή τη στιγμή! Όπως αναφέρει το ιταλικό site Multiplayer.it, η γνωστή ομάδα ανάπτυξης ετοιμάζει 6 διαφορετικά projects, ενώ διαψεύδονται οι πληροφορίες πως θα δούμε σύντομα κάποιο νέο Fallout. Το πρώτο από αυτά είναι το δεύτερο DLC του The Outer Worlds που επιβλέπει η Megan Starks, ενώ την ίδια στιγμή οι Tim Caim και Leonard Boyarsky εργάζονται πάνω σε ένα παιχνίδι που δεν έχει ανακοινωθεί και μπορεί να είναι και το The Outer Worlds 2. Ο Josh Wawyer εργάζεται πάνω στο παιχνίδι με την κωδική ονομασία Project Missouri, o Brandon Adler σε ένα νέο project που δεν γνωρίζουμε, ο Adam Brennecke με την ομάδα του δουλεύουν πάνω σε περιεχόμενο για το Grounded και ο Chris Parker με την ομάδα του στο Avowed. Όπως καταλαβαίνει κανείς και κάνοντας απλά μαθηματικά, η ανάπτυξη του επόμενου Fallout μάλλον θα αργήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*