Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Polyphony Digital ετοιμάζει ένα spinoff open world Gran Turismo game

*
Φαίνεται πως η Polyphony Digital θέλει να αποκτήσει το δικό της Forza Horizon, αφού -σύμφωνα με πηγές διάφορων ιστοσελίδων του εξωτερικού- η εταιρεία ετοιμάζει ένα spinoff open world Gran Turismo. Το παιχνίδι θα χαρακτηρίζεται από την ελευθερία κίνησης σε κάθε σημείο του χάρτη από την αρχή, διατηρώντας τους βασικούς μηχανισμούς του franchise και προσφέροντας και αρκετές επιλογές customization. Όλα αυτά πάντως βάζουν τους πάντες σε σκέψεις, καθώς ήδη το Gran Turismo 7 έχει μεταφερθεί για το 2022 λόγω της πανδημίας και σίγουρα το studio επενδύει πολλά σε αυτήν την κυκλοφορία. Μένει τώρα να δούμε αν αυτή η πληροφορία επιβεβαιωθεί ή απλά είναι ένα project που δεν θα φτάσει ποτέ στα χέρια των καταναλωτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*