Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Sledgehammer Games ετοιμάζει το Call of Duty WW2: Vanguard

*
Όπως φαίνεται η σειρά Call of Duty θα επιστρέψει σε σκηνικό Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Modern Warzone την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Sledgehammer Games και αυτό θα λανσαριστεί στο τέλος του 2021. Για την ώρα, η ονομασία του τίτλου είναι Call of Duty WW2: Vanguard, κάτι που αναμένεται να αλλάξει στο μέλλον.

Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται σε ένα εναλλακτικό timeline, όπου ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν τελειωνει το 1945 και οι παίκτες μεταφέρονται στο 1950. Λογικά το επόμενο διάστημα θα μάθουμε περισσότερα και μάλιστα από επίσημα χείλη, ενώ αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο νέος τίτλος θα συνδέέται με το Warzone, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*