Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Sony απέρριψε το επόμενο παιχνίδι του Hideo Kojima

*
Πρόσφατα έγινε γνωστό από τον Jeff Grubb του VentureBeat, πως ο Hideo Kojima συζητάει με τη Microsoft για το επόμενο μεγάλο του project. Η συγκεκριμένη φήμη δημιούργησε αρκετές αντιδράσεις και ορισμένοι αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν ο δημοφιλής δημιουργός να προσέγγισε πρώτα τη Microsoft και όχι τη Sony.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή του XboxEra, Nick Baker, ο Kojima είχε μιλήσει πρώτα με τη Sony για το νέο του project, η οποία και το απέρριψε. Τονίζει μάλιστα ότι ίσως ήταν ο ίδιος ο CEO Jim Ryan ο οποίος δε δέχτηκε την πρόταση. Στη συνέχεια, σημειώνει ότι γνώριζαν πως ο νέος τίτλος δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 5, αφού η συγκεκριμένη πληροφορία είναι γνωστή από τον Ιούνιο του 2020.


Εάν οι παραπάνω φήμες είναι αληθείς, τίθενται πολλά ερωτήματα για τον λόγο για τον οποίο η Sony απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση. Παρόλο που το Death Stranding είχε ένα ιδιαίτερα πετυχημένο λανσάρισμα στο PC, μάλλον δεν ισχύει το ίδιο και για το PlayStation 4. Υπενθυμίζεται ότι είχε φτάσει ως την 7η θέση στα charts του NPD, όταν κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*