Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η μπαταρία του DualSense θα διαρκεί έως και 4 ώρες περισσότερο από αυτή του DualShock 4

*
Μια νέα φήμη για το DualSense, το χειριστήριο του PS5, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αναφέροντας πως το νέο περιφερειακό θα έχει μπαταρία που θα διαρκεί πάνω από 4 ώρες από αυτή του DualShock 4. Όλα ξεκίνησαν από ένα post στο Reddit, αν και τις τελευταίες ώρες έχει αφαιρεθεί. Η συζήτηση στην κοινότητα συνεχίζεται και αρκετοί θεωρούν πως πέραν όλων των αλλαγών, σε αυτή την εξέλιξη έχει βοηθήσει και η αφαίρεση της lightbar που έχει αντικατασταθεί με σαφώς λιγότερο κοστοβόρα (σε επίπεδο κατανάλωσης) λύση. Στο post αναφερόταν ακόμη πως τα L1 και R1 έχουν βελτιωθεί αρκετά, ενώ τα L2 και R2 χρειάζονται περισσότερη πίεση για να φτάσουν στο τέρμα τους. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το PS5 και το DualSense τις επόμενες εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*